03 April, 2011

Alhamdulillah, lega rasanya.

Assalamualaikum semua . Haha. Tengok tajuk entry aku. Memang tak boleh pakai. Maunyaa orang fkir aku baru habis "membuang" ! haha. Oke, joke. Chill out.

Hurm , aku tak tahu nak post apa. Tak da point pun. Pagi-pagi tadi memang aku awal bgun and i've got text msgge from my old friend. :( Yeah, i cried a lot. But, it's oke.

Ohya, semalam jalan2 ngan my Yaya. Tengok movie and I belanjerrr. Hahaha! Bukan selalu aku nak belanja budak tuh. Time-time aku berduit ja. haaha. Then, after wayang. Aku ajak kaka aku main bumper car. Oh gosshh,, punya aku kecewa. Dia langsung xmau main. EEEE!! So, kami pie lah k-box. Terbang RM20. Tak pa. Tak pa, sebab kami patak-patak ( pakat nak byar sama2 )* hehe. Memang aku duk tgk dia nyanyi ngan penuh semangat . Cubalah anda bayangkan. HAHA!

Pastu, aku beli gelang baru. Tak cantik tapi aku suka. Ala, gelang tangan yang kraftangan tuhh.. Alaaa, tak tahu.. Haissshhh.


KEJAP!

...





...........

...............

.....................

...........................

...............................

.......................................

...........................................

....................................................

.............................................................

..........................................................
.....

.....

.......

......

......

......

......

...

....

......

.

.

...

.

.

.



SEE! yang kaler cokelat tuh. Murah jaaa pun RM3 . hehe

.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

3 comments:

farah ayuu said...

ohh my ~ cutenya thu gelang ! ahah . d mna kw beli thu ? :D

pika said...

: sory lateee! hehe. kat 1b, tmpat booth2 kecik depan k-box tuhhh. yeah!! sgt cuteee kan. Jom, beli jom! hehe

NuruL AiN FaraHin said...

hahahahaah...rm3 jee....ingt kn bapee laa...
eh aq korang x ajk kee..??
g k-box ag tu.....fuhlamak...
aws kmu y aq blek kk kmu x ajk...
c yaya tu pun aws dy x spent aq arhhhhh....
huhuhuhuhuhuhu