30 June, 2010

. KEM .


Wow. Excited ! Tu jak yang dapat aku cakap , yang dapat aku kasih luah untuk kamo. Yup, last entry aku ada mention rite knonnya maw upload gambar2 sepanjang aktiviti tue. Tapi, malangnya. . kat kem tuh kami di LARANG untuk sesuka hati bergambar. Aiyerr.! So, puasa bergambar lah jawab nya... ehehe.

Apa2 yang best :
  • erm, ahaha. Aku dapat tengok ada orang tido sampai terjatuh pala dia.!! hahaha. Lawak2. :D (berkaitan NURAIN )
  • aku dapat berkawan dengan orang yang aku anggap SOMBONG. SUMPAH! Dia tak sombong.
  • Aku dapat rasakan kehidupan aku di LONDON nanti. . . ahaha. ( kes angan2 Mat Jenin )
  • Fuhh~ Sejuk oouw..Becoz kem kami tuh terletak kat kaki GUNUNG KINABALU.
  • Jam 12 30 pagi, kami ada KEMBARA malam. Mak aiiii, sejuk + takut = PUCAT.!
  • Aku datang gilak! Ahaha. CATWALK depan member beb.
  • BINTANG 11 . .

So, kesimpulannya, SILA LIHAT GAMBAR SAYA :)



above : b4 mw turun HALL


above : time kat Kinabalu Park :)

above : time pendaftaran :)
[ really kesejukan ]


above : both of us excited kaler baju hmpir sama . hehe :)
[ ntah, ada orang jelez! ]


above : 1 word , SUBHANNALLAH ;)

above : me and ain :)
[ tayang choki2 ]


kes maen hp dalam HALL
[ jangan TIRU aksi ini ]


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
---
----
-------
----------
-------------
------------------------
--------------------------------
------------------------------------------
-----------------------------------------------------



TARA!


p/s : WANNA BE dA Best of YUYU!


.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

2 comments:

tim said...

kem apa ni yuyu?

yuyu said...

kem bina negara. ceeeh.. hahaha.. lebih kurang cm tuh lah..