14 June, 2010

VERSI KEDUA

Versi Kedua

Ok seterusnya kes kawan-kawan yang sampai sekarang rapat lagi ma aku.
[ 3 fakta tentang orang di sekitar aku ]
SHARINAH AZEAN

1. Oke, sharinah ney orangnya lemah lembut sebenarnya. Tapi sporthing. Senang maw masuk apa-apa yang yang kita ceta. Kaw ceta lah bola kah, badminton kah , jepun kh. . ahahaha.. gerenti dia ON jak tue.

2. Oke. Mw taw dulu. Ahahaha.. aku dengan dia neyh pernah bermadu. Oke2 . Let me cerita.
Dulu neyh sharinah kapel ma si A, then aku pula selalu jadi orang ketiga untuk si A dan sharinah ney. Sampai suatu hari aku pula rasa ada feeling-feeling dengan si A tue. Naaaa, si A pun layan gak . ( kes penjahat neyh, JANGAN TIRU AKSI INI ! ) Tapi, yang best dia kan.. sharinah neyh tetap COOL and relax jak ouw. Percaya aku tw. Ehehe. Tu lah kelebihan dea. P/s : Aku tak rampas BF orang lagi k ?

3. Sharinah neyh , nampak brutal kan? Tapi jiwanya haaaaahahaha.. lembut. Kadang-kadang kan kalau aku jalan and dia ternampak gambar aku yang tengah berjalan dengan member-member lain (kes upload kat FB, padan mukan! )mesti tue “ Ya... gitu kamo. Jalan ndak bawa aku” hahaha. TRADEMARK itu bos!

SULISTIWATI RAMLAN


1. Oke, Sulis. Kalau kamo lama kenal dea memang dea sorang yang lemah lembut jenis yang sopan. Teratur lah. Tapi, hahaha. Jiwanya sowt belaka! Kadang-kadang hairan juga aku ma neyh anak . Ada sekali tue kan . . buli-buli arh dea ketawa time kami tengok ceta yang sedih betul2 sedih larh. Kalau maw cakap dia ketawa slow and sekejap aku buli terima lah. Tapi nie tidak! Fulawei.. kuat dia ketawa, sampai orang depa kami pun hairan tengok dia. Sulis, Sulis...

2. Sulis neyh sorang yang agak kreatif gak lah. Kalau dulu tue. Time darjah sampai form 3 , memang ada jak tue dia buat, dea lukis , dia warna. Best larh, mungkin aku jadi kreatif neyh pun gara-gara rapat ma dea kan? Hehehe

3. Fuh, neyh lagi satu orang. 2 kali lima jak ma si Ain. Kalau jalan jak, mesti ada jak tue gambar yang dia amik. Sampai aku pun lucu ouw. Tapi hepi gak coz kami dapat gambar . Pastu kalau dia upload kat FB fuhh~ laju. Apa ndak si Ain kesukaan. Aku taw law jalan ma Sulis itu jak tue Ain poke. Aaaha.


NURUL AFIFAH




1. Beba . Eeheh. Tu nama timangan dea. But luv to call dia Abeba. :D Beba neyh aku respect larh, sebab dea pandai betul mengacara. Bukan maw saja-saja puji neyh. Tapi kenyataan k? Kalau dekat SANZAC tue, memang dial ah yang urus bab majlis2. Haa, kawan dea tue si YUs .

2. Erm, maw taw sampai sekarang aku masih ingat lagi yang aku pena tengok beba neyh nangis satu kali ja. Ndak kamo hairan tue. Mungkin beba jenis yang ndak suka tunjuk-tunjuk bah kalau dia menangis. Kan3?

3. Lastly, aku pernah lukakan hati NURUL AFIFAH , and aku rasa banyak yang salah faham dengan aku lepas ja perkara tue berlaku. Bukan apa, Cuma maw kamo taw. Aku bukan sengaja. Aku bukan seperti yang kamo anggap. Kalau kamo di tempat aku, mungkin kamo taw kenapa aku buat begitu. Chill!


.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

3 comments:

shela^^ said...

huhu...lek kak pyqa..everyone make mistake...sal yang bawa kapel kah?

yuyu said...

ndak lh . hihih.

fatya fatyn jaffery ahmad said...

wah..rndu pula dgn kamu :)