24 January, 2011

MALAS NAK UPDATE!

Oke sayangss. Haha. Beberapa hari nie aku asyik gila dengan game IT GIRL dan CITYVILLE. aww~ game neyh betul-betul buat aku gila. Nasib aku tak sekolah dah. Memang cuti habis lah. Game game dan game :)

It Girls- best sebab game neyh dapat releasekan tensen aku yang tak dapat nak shopping baju banyak-banyak. Almaklumlah, duit takda! LOL. Pastu yang the best part is aku dapat cari boyfen. Kw gila! Punya aku bangga bah balik2 reject boyfriend. HAHA! Dalam alam real, mana aku boleh buat gitu. Mati aku oleh AN. haha!

CityVille- hurm, game neyh comey . Hahah. Suka time aku tengok ada visitor. Terus..terus. . Ada suara budak2 yang kesukaan tuh . hahaha! How cute!

Oke,lah. nak sambung maen game balik neyh :) DAA~


tengok muka aku ! totally ceria kan! hahaha~


.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

1 comments:

aNnE said...

baguslah ceria..hehe :)