22 January, 2011

UNTUK @UMI ZAFIRAH :)

sowie, tak tahu nak kontek macam mana. nak rep komen anda tuh, tak pandai. ehhe. xpelah, hopely u dapat notice benda neyh melalui my new entry . About AMC. Hurm, kena masuk laman web dia . klik sini and then pergi cari corner yang dorang provided untuk tajaan dari kerajaan.

Hurm, what else. Kalau nak fed back cepat col terus AMC kat LIKAS tuh . Kat page tuh ada gak kan contact no :) So, jom lh join .hehe.


.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

3 comments:

umi zafirah said...

salam :D
tanx ya,xapa.hehe
sy dah amik test jumaat lepas.awak dah kena call ?

LiPLaP said...

@umi zafirah

dorang belum call pun :) hehe.

umi zafirah said...

same larh.errmm,ramai ka yg memohon tu arh ?