19 January, 2011

new :))



Oke, Assalaumalaikum. Salam 1Malaysia. Kelmarin sangat penat. Kira whole day aku jalan. Banyak benda nak kena urus. Actually, tak banyak sangat yang korang sangka lah. Cuma maybe Aku akan follow kursus English lepas nie. Macam tuisyen, tapi bukan kat CEKAL, but kat AMC. Yang bestnya, kursus kali nie, ditaja sepenuhnya oleh pihak Kementerian. . (sori, aku tak ingat jabatan aku tuh ) . Aku risau juga sebab, aku tak pernah nak ambil bus and stop depan Likas Square tuh. tapi , nasib ada kawan :)

Sampai kat sana seja, kami terus ambil test. Dorang panggil placement test. Senang jak paper ,tuh. More kepada GRAMMAR dan itulah kelemahan aku , ahah! Nie some gambar lepas aku selelsai jawab test. Tinggal tunggu Dayang lagi :)



tengok-tengok! Dayang sampai ampai kepala kat meja . Pening dia cakap.


Lepas tuh, balik singgah kejap kat kedai makan then pergi CP. Just nak beli YOYO. hehe. Pastu malas nak balik awal sebab abah ambil kat rumah nenek pun petang-petang sikit. So, stay lah rumah Ain kejap. Hahaha, yelah kali kejap. Kira lama juga lah. Pinjam tandas sekali. Ahaha!

Then, Ain also nak beli shawl . Hehe. She said she likes shawls yang aku wear. Senang nak urus. Heheh. Honestly, maybe lepas neyh aku nak wear shawls kot. Sebab aku banyak nak kumpul shawls. Sayang pula if tak pakai. So, i went to One Borneo for brought shawls untuk Ain. Hahha! Aku pun pilih putih ngan pink memandangkan dia bagi priority n untuk kaler tuh dulu.

Of coz, aku ada beli juga.
TARAA!

kaler biru neyh actually bukan shawl yang aku baru beli, but aku baru nak keluarkan dari almari. :)


yang neyh, cukup berani! haha.
Alhamdulillah, lepas neyh baju kurung ne tak bangas kat almari da.


and yang neyh, 1st time beli yang ada "hiasan " kat hujung shawl .
Hurm, oke. LAWA taw! ahahah

okelah. tata~



.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

1 comments:

umi zafirah said...

boleh tanya?
mcm mana nak dftr amc?
n mcm mana nak dpt tajaan?
:)