15 March, 2011

Vampire versi Pika!

Hye readers. Assalamualaikum and a very good evening. :)

Actually, my aunt yang challenge aku tuk pakai mekap tebal-tebal and aku pun menggedik nak main mekap. ahaha! Then , aku main tempek saja jadilah muka aku seperti kat bawa ne. Hahaha! To umi zafirah! See, kw mesti terkencing tengok aku ne kan? hahah! sot.

Please, dont judge my make up sebab aku main guna tangan aku yang hanya mengerti menconteng muka sendiri. hahaha!



Tara!! ahah. See, ada tak nampak macam vampire ? Ceh!
Aku buat make up ne sambil texting ngna kau umie! hahaha!

wearing kelabu lens and seems really creepy. haha!
1st time mekap gini. Sebelum2 ne pun, guna kaler2 yang light.

:)

hhha! Aku harap-harap vampire yang bakal aku jumpa nanti dia buat muka cm gini.
konfirm aku stay and jadi kawan dia. hahaha!

Last, eeeuuuwww!! hahaha. Mekap sangat memenatkan dan membuat kita snagat berpeluh. and bila muka dah berpeluh sangat lah risau if-if mekap kita tuh selekeh and cair. Moral of the story . Aku tak mau and tak akan pakai foundation! hahah! baik lagi pakai krim !


.:Tot Tot Tot, Sekian Terima Kasih:.

3 comments:

umi zafirah said...

hahahaha.pikaaaaaaaaaaaaaaaa..
aku suka yg ketiga.lawaaaaaaaaaaaaa
:))))

cik nur said...

hehehe
vempire comel jaa akak tgk hahaha

LiPLaP said...

@umi : thanx . hahaha! tapi nmpk ne bh leher. hahaha!

kak nur : terima kasih . hehehe!